Please note that this newsitem has been archived, and may contain outdated information or links.
Opleidingscoördinator Master of Logic en PhD Programma (0,5fte)
Introductie
Heb jij ervaring met het ondersteunen van het onderwijs op de universiteit? Ben jij een organisatorisch talent, een echte multitasker die tegelijkertijd het overzicht bewaart? Heb je een ondersteunende instelling en vind je het leuk om binnen de dynamiek van een interdisciplinair onderzoeksinstituut te werken? En trekt werken binnen een complexe organisatie je aan?
Het Institute for Logic, Language and Computation is op zoek naar een coördinator van haar Master en PhD Programma.
In deze veelzijdige functie coördineer je een van de meest gewaardeerde masteropleidingen van Nederland, en een van de weinige logicaopleidingen ter wereld. Voor beide programma’s heb je te maken met studenten, promovendi, docenten, begeleiders en ondersteunende staf en fungeer jij als vraagbaak voor deze medewerkers.
Wat ga je doen?
Je taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere de volgende werkzaamheden:
- De Master of Logic en het PhD Programma van het ILLC hebben elk hun eigen directeur. Samen met hen draag je de volledige verantwoordelijkheid voor beide programma’s, dwz., dat je een volledig overzicht hebt van beide programma’s
- Je ondersteunt beide directeuren.
- Je zorgt ervoor dat beide programma’s op rolletjes lopen, organisatorisch, administratief en academisch en draagt daar ook de verantwoordelijkheid voor.
- Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor studenten, docenten en de faculteiten waar de programma’s onderdeel van zijn. Daartoe houd je 2 mailboxen bij en ben je aanwezig op kantoor voor mensen die binnen komen lopen.
- Je zet je in om de begeleiding van de studenten te verbeteren en controleert de voortgang van de masterstudenten en de promovendi. Je neemt adequate actie bij problemen of vertraging.
- Je verbetert processen binnen de opleiding op het gebied van bijvoorbeeld digitalisering en communicatie.
- Je bent in staat om de onderwijsregels van twee faculteiten te interpreteren voor beide programma’s.
- Het stroomlijnen en organiseren van de skills courses van het PhD programma.
- Het organiseren van de verdedigingen van de masterscripties in de zomerperiode.
Jouw profiel
Ervaring en profiel
-
Jij kent de universitaire organisatie of andere organisatie(s) op het gebied van wetenschappelijk onderwijs en onderzoek;
-
Jij hebt HBO/WO denkniveau;
-
Jij hebt uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
-
Jij hebt een proactieve houding en kunt prioriteiten stellen;
-
Jij hebt een integere en accurate instelling;
-
Jij hebt gevoel voor verhoudingen en hebt een dienstverlenende houding;
-
Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
-
Het is een pre wanneer je ervaring hebt op het gebied van onderwijscoördinatie.
Ons aanbod
We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 19 uur per week voor een periode van 12 maanden. Mochten de omstandigheden het toelaten, is er een mogelijkheid op een vast dienstverband. De gewenste startdatum is zo snel mogelijk.
Het bruto maandsalaris, gebaseerd op een 38-urige werkweek en afhankelijk van relevante werkervaring, varieert van € 2.818,- tot € 4.257. . Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De cao Universiteiten van Nederland is van toepassing.
Naast het salaris en de inspirerende omgeving op Science Park bieden we een gevarieerd pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig naar ons uitgebreide pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden? Hier kun je er meer over lezen.
Over ons
De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 30.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000, verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.
Medewerkers van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) worden gedreven door een gedeelde passie om uit te vinden hoe de wereld in elkaar zit. Onze acht onderzoeksinstituten beslaan de hele breedte van de bètawetenschappen: van astronomie en natuurkunde, tot levens- en aardwetenschappen, moleculaire wetenschappen, wiskunde en de informatiewetenschappen. Of we nu bezig zijn de oorsprong en bouwblokken van het leven te ontrafelen of aan de basis staan van de technologie voor de toekomst, we vinden elkaar in een onbegrensde nieuwsgierigheid. Met zo’n 1.800 medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze kennis en nieuwsgierigheid over te brengen aan de ruim 8.000 studenten in de bachelor- en masteropleidingen die we aanbieden op onze Amsterdam Science Park campus. Zo leiden we de volgende generatie van wetenschappers op en inspireren we hen aan de start van hun eigen ontdekkingstocht.
Het Institute for Logic, Language and Computation (ILLC) is een uniek, toonaangevend onderzoeksinstituut op het interdisciplinaire gebied dat zich bezighoudt met het onderzoek naar informatie, informatieuitwisseling en cognitie met behulp van formeel-wiskundige methoden. Het instituut is ingebed in de Amsterdamse logicatraditie en beslaat de gebieden taalkunde, logica, wiskunde, filosofie, informatica, kunstmatige intelligentie en cognitie. In het instituut zijn bijna 150 onderzoekers (staf en promovendi) uit de Faculteiten der Geesteswetenschappen (FGw) en der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) werkzaam. Het ILLC heeft een eigen master- en PhD-opleiding die bijdragen aan een levendige en internationale sfeer.
Wil je meer weten over werken bij de UvA? Lees meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.
Vragen?
Met vragen over deze vacature kun je terecht bij:
-
Peter van Ormondt, instituutsmanager
T: +31 020 525 8070
Sollicitatie
Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt via onderstaande link online solliciteren. Alle documenten naast je cv ontvangen we graag in één PDF-bestand voor 3 maart 2023.
-
Een cv met weergave in maanden (niet alleen jaren) met betrekking tot opleiding en ervaring;
-
Motivatiebrief;
-
Naam en e-mailadres van een referent.
Alleen complete sollicitaties worden in behandeling genomen.
De sollicitaties zullen gehouden worden in de maand maart.
Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.
Wij stellen acquisitie niet op prijs.
Application form: https://vacatures.uva.nl/UvA/job/Opleidingsco%C3%B6rdinator-Master-of-Logic-en-PhD-Programma-%280%2C5fte%29/765216402/#footer
Please note that this newsitem has been archived, and may contain outdated information or links.